2007. november 7., szerda

Arra kérdeztetek rá többen, többször, hogyan is telnek a napjaim..Néhányszor megsértettem már embereket, mert erre nem válaszoltam kielégítően..Ági, Téged például nagyon megbántottalak..
Akkor, levegő be-, kifúj..
No..
Először is..kielégítő éjszakai pihenés után- minimum kétszer, maximum tíz-tizenötször ébreszt fel valamelyik gyerek- felkelünk..Reggeli, olvasás a gyerekeknek, zuhi, öltözés, rajzolás, éneklés, pacizás ide-oda, majd vagy kimegyünk a játszótérre, vagy könyvtárba megyünk, vagy óvodába, vagy a közeli parkba biciklizni. Igen, egyedül.
Mióta viszont itt lakik egy számomra nagyon kedves magyar család, azóta nagyot fordult az életünk, mert van társaságunk és Annának játszótársa..Sajnos, az öröm limitált, mert valamikor haza fognak menni- de azért én folyton reménykedem abban, hogy mégsem:)
Aztán kellő fáradtsági szint után haza, ebédelés, altatás délután- talán lesz belőle valami, talán nem..Többnyire ilyenkor bicóra pattanok, és az utánfutóban alszanak a gyerekek, amíg még szép az idő, én pedig bömbölő Quimby-t vagy Kispált vagy valamit hallgatok..ha pedig egészen mély az álom, akkor hazaosonok, az erkélyre kirakom a bicót, ésssssssssss...ez az én időm..azaz a miénk..ilyenkor van esély az e-mailek írására..(egyéb esetekben valaki ül az ölemben és én fél kézzel gépelek, de ezt nem túlzottan szeretem..a monitor előtt nem akarom legeltetni őket, és én sem tudok koncentrálni)
Aztán délután- szabadidős, kreatívkodós, játszó, túra, séta, olvasás, 100% gyerekprogram..
Majd este hazajön Gábor- ilyenkor egy órát még tekerek egyedül- újabban a hideg miatt már kabátban, de lassan beszorulok a konditerem falai közé.
Majd vacsi, fürdetés, altatás- ésssssssssss este tíz és hajnali kettő között az én kreatív időm..lelki élet címén..olvasok, rajzolok, gondolkodom..ilyenkor lehet azt is..
nagyjából ennyi az a sok semmi, de nagyon mozgalmasan telik. Tulajdonképp minden nap egyforma és mégsem..Rajtam múlik , mit hozok ki a magányból:)
És nagyon, nagyon hálás vagyok most a sorsnak, hogy nyár óta itt élnek Beáék..mert egy érvágástól kíméltek meg vele:)
Húúúúúúúúú, elég részletes volt?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

ahoj!
igen hirtelen leléptél. publikusm hogy miert?

Unknown írta...

m helyett vesszot akartam...