2007. december 15., szombat

Anna poénjai

Ma elmentünk vásárolni egy amolyan hippiboltba- régóta szeretnék ugyanis egy Dr. Martens 20 lyukú, térdig érő, sokfűzős csizmát. (végül online- rendelés lett belőle) Anna hosszasan elidőzött a nyakláncok forgatagában, végül kikötött egy kis kereszt alakú medál mellett. Nézegette, forgatta, majd megszólalt:
-Jééé, szöges templom...

Nem kell hosszasan taglalnom, mit gondolok a TV-nézésről..Anna két éves koráig csak kikapcsolt állapotban látott TV-t, most, 4 évesen hébe-hóba megengedek egy-egy rajzfilmet..Szőrös szívűként az édességfalást is korlátozom, ha eszik, többnyire biocsokit, vagy házi sütit, mézzel...khm...néhanapján engedek a bűnnek...
A minap Anna kitalálta, hogy ő tulajdonképp Anya (azaz én), Abigél a nagyobbik lánya, (azaz ő, Anna) és a plüssmajma a kisebbik lánya (azaz Abigél).
És vacsoránál belefogott egy monológba:
"-Én nem engedem ám, hogy a gyerekeim édességet egyenek..de ők nem szeretik annyira a gyümölcsöt, pedig az egészséges. Ha elmegyek angolórára,vagy rajzolni, az apjuk állandóan csokit ad nekik..szörnyű..és TV-t is néznek..én ezt nem engedem.."
:-)))) tehát már tudom, mi történik a távollétemben...

Egy tavaly karácsonyi poén:
Idióta, nyakatekert amerikai giccsparádé: maci alakú diótörő figura. Anna nézte, nézte a polcon, majd megszólalt:
"-Nahát...macis katonatörő..."

Nincsenek megjegyzések: