2008. január 28., hétfő

Megérkeztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi, kedves Ismeretlen, tényleg fent jártam most a csúcson..és így igaz, vannak még más csúcsok is, magasabbak is, olyanok is, amelyek egészen másmilyenek..
De mint ahogyan a szépség és az összes -ság, -ség (boldogság, egészség, stb) viszonylagos fogalmak, ez is az..Ahogyan a szerelem..mindenki életében van EGY, BIZONYOS, VALAKI, aki egyedülálló, megismételhetetlen..nincs erre racionális magyarázat, nincsenek erre szabályok..mindenkinek van egy útja, amelyen vannak számára egyedi és megismételhetetlen érzések, személyek, országok, élmények..és számára ez a csúcs..nincs más csúcs, magasabb:-)
Aztán lehet, hogy idővel téved:-)))))
Szeretem a bejegyzésedet, mert százszor is eszembe juttatja, hogy szeretni és megélni mennyire viszonylagos dolgok. Köszi.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen most tényleg a csúcson voltál. De valóban felmentél a csúcsra, vagy megelégedtél a lakóházak szintjével. Mint azt láthattad, a csúcsra mindig a szentéjek épülnek és oda csak az arra jogosultak, "beavatottak" mehetnek fel. Az mindennapi élet mindig alsóbb szinteken zajlik.
Bár az inkák az építkezés terén az egekbe törtek, és a Machu Picchu a fellegek közé épült, ezt a szabályt ők is követték.

Noémi írta...

Remélem, nem a lakóházak szintjéig jutottam..de szerénytelenség azt állítani, hogy a magas csúcsokat értem is..csak halandó ember módjára megélem, és igyekszem megérteni és megérezni valamit abból a szentségből, ami valaha az ég felé küldte az inkákat..