2007. december 21., péntek

Blogolás

Andival beszélgettünk tegnap..ő is vezet egy blogot. Megjegyeztük mindketten, hogy mióta blogolunk, azóta a kommunikáció egyirányú lett:-)..Mert mindenki olvassa ugyan, de nem reagál..csak ritkán:-) Szolidaritásból ezért egymás blogjára szoktunk kommentezni:-))).
Tegnap feltelepítettem egy kis számlálót is, és bár 0-ról indult, alig telt el fél nap, és már 27-en olvastátok. Ez tök jó!!! És az is, hogy szeretitek, és néha-néha emilen visszajeleztek, hogy jó, hogy minden nap feljártok... Azért írhattok néha véleményt is:-)))...
Tegnap amolyan fejlesztgetős kedvemben voltam, és tettem fel néhányat a kedvenc linkek közül. Ha ráértek, akkor olvasgassatok bele! A Terebess honlapon ha az E-tárra kattintottok, akkor tengernyi szépirodalom (teljes könyvek!!) és ismeretterjesztő, spirituális irodalom lesz elérhető, annyi, amennyit egy élet alatt sem lehet befogadni..
Egyébként készülünk a karácsonyra, de először is Anna 4. szülinapjára- holnap lesz a nagy nap! (még tortát kell sütnöm:-(..)
Tegnap pedig mézeskalács-készítés zajlott, legalább 3-4 órán keresztül...nem mondom el, mekkora ramazurival járt..
De képeket majd töltök fel a két kis segédemről, és persze magamról-köténykében, ahogy jó háziasszonyhoz illik:-))
Anya, Neked pedig lefényképeztem az összes karácsonyi saját készítésű dekort, azokat is felteszem, hogy örülj.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó ötlet a számláló, igaz? Bence blogját is nézegetik emberek, mégsincs annyi komment, de legalább látom, hogy növekszik a számláló :)

Annának nagyon boldog 4. szülinapot kívánunk mindannyian!!!