2007. december 16., vasárnap

Friss hírek




1. Aki még nem értesült volna róla..HAZAMEGYÜNK jövőre!!! Végleg!!! Nyáron..valamikor..amint tudunk..Tehát visszaszámlálás indul!

2. Mivel a dolgok ilyetén fordulatot vettek, megajándékozzuk magunkat egy búcsú-úttal..És mivel nagy indiántisztelők vagyunk, hova is mehetnénk, ha nem Peruba? Januárban..Aztán, mivel nincs spórolt pénzünk, belevetjük magunkat a magyar sertéskonzerv párizsival -világba..és jó lesz..mert OTTHON LESZÜNK!

3. Leesett a hó Indianában. Nagy. Hóembert még nem építettem.

4. A hajvégeim drasztikusan töredezni kezdtek. Fodrász felkeresése haladéktalanul indokolt.

5.Éjszakai evési lázban szenvedek. A pszichológusom, gasztoenterológusom, személyi edzőm értetlenül áll a probléma előtt. Csak én tudom a megfejtést, de nem árulom el.

6. Csokit eszem, töménytelen mennyiségben. Nagy eséllyel úgy fogok járni, mint Gombóc Artúr, aki azért nem jutott el Afrikába, mert túl kövér volt, és nem haladtak nagy súlya miatt a járművek. Ha jövő nyáron még mindig Peruban leszek, vagy oda sem érek, akkor ez az oka.

7. Volt gimnazista koromban egy hülyegyerek-sapkám, amolyan bojtos, kötött. Ilyet készülök venni Peruban, csak színes változatban. Merthogy 16 éves korom óta mit sem változtam:-)...Ezzel kapcsolatban volt egy sztori, a Műegyetem könyvtárában a könyvtároső szelíd mosollyal csak annyit mondott nekem, amikor meglátott ebben, hogy "Csücsülj le, drága"..és hát akkor már nem voltam épp az 5 éves korcsoportban..Kíváncsi vagyok, ezek után vajon felvesznek-e Anna óvodás csoportjába kisdednek?

8.És persze készülünk a Karácsonyra, de ez annyira evidens, hogy többet nem is írok róla..majd küldök képeket!

9. És útban a Dr Martens!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnálom, hogy hazamentek... Vannak már othoni tervek? Visszamész dolgozni?..stb.

Viszont a perui útnak örülök, teljesül egy régi álmotok. Csináljatok jó sok képet, legyen mit nézegetnünk. :)))